Impulsem la Recerca

Els principals mitjans de comunicació de la comarca parlen de la campanya

By 8 d'agost de 2020octubre 29th, 2020No Comments

La campanya “+ salut x un futur millor” va se presentada públicament al mes d’agost i la informació va ser recollida per la majoria de mitjans de la comarca.

El CSdM va explicar que havia posat en marxa un pla integral fruit de l’experiència i les lliçons apresses a la primera onada de la pandèmia. Les publicacions van recollir que aquesta intervenció integral requeria d’actuacions en diversos àmbits, i és per aquest motiu que el CSdM dedicava a la Covid-19 la campanya de captació de fons del programa anual “Impulsem la recerca”.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca