Impulsem la Recerca

L’Hospital de Mataró amplia la capacitat de L’UCI

By 29 d'octubre de 2020No Comments

El CSdM ha ampliat la seva Unitat de Cures Intensives, la qual passa de 14 a 22 llits, per poder respondre de forma més eficaç i flexible a un augment sobtat de malalts crítics al Maresme.

L’ampliació de la Unitat de Cures Intensives respon a una de les lliçons apreses de l’emergència sanitària causada per la Covid-19: disposar d’estructures polivalents i flexibles –i també més humanitzades– per fer front a l’increment sobtat d’ingressos, siguin per la Covid o per altres malalties.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca