Impulsem la Recerca

Arrenca la campanya “+ Salut x a un futur millor”

By 20 de novembre de 2020No Comments

El CSdM treballa per combatre la Covid 19 i creu que és necessari un abordatge integral amb prevenció, recerca, accions socials i la millor assistència. Per impulsar la investigació més ràpidament i dintre del programa Impulsem la Recerca, s’ha posat en marxa la campanya “+Salut x un futur millor”. El gerent del Consorci Sanitari del Maresme, Ramon Cunillera, ho explica.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca