Impulsem la Recerca

Carmen Ruiz, lliçons apreses

By 10 de desembre de 2020No Comments

Per la directora de la residència de la tercera edat Sant Josep de Mataró, Carmen Ruiz la recerca i aplicar millores basades en tot el que hem après de la pandèmia és fonamental per combatre la Covid-19. Ella explica que en aquests mesos ha après a posar més en valor la seva professió i ha pogut reconfirmar el seu compromís amb les persones que cuida. També, que s’hi ha d’empoderar al professional geriàtric i formar-lo perquè tingui capacitat de decisió. Per Ruíz, és important recolzar campanyes com “+Salut x un futur millor” en benefici directe de la població del Maresme.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca