Impulsem la Recerca

Contribuïm a la formació en Covid-19 de les residències de gent gran del Maresme

By 7 d'abril de 2021No Comments

El CSdM, en col·laboració amb el Tecnocampus, ha posat en marxa un complet curs per als professionals que treballen a les residències geriàtriques del Maresme amb l’objectiu de millorar la seva formació en la Covid-19. Aquesta formació s’ha pogut realitzar de forma gratuïta gràcies a la col·laboració d’empreses patrocinadores. S’hi han matriculat més de 70 professionals, les classes van començar el mes de març, tenen una durada de tres mesos i capaciten per abordar de forma integral (cribratge, valoració i intervenció) la dificultat respiratòria, les síndromes geriàtriques, la malnutrició, la disfunció deglutòria, i la rehabilitació posterior.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca