Impulsem la Recerca

Gran acollida del moviment “Jo també vull + Salut x a un futur millor” entre la ciutadania i les entitats del Maresme

By 7 d'abril de 2021No Comments

Ja són molts ciutadans i entitats ecònomiques, culturals i socials del Maresme, que s’han sumat a la nostra campanya “+ Salut x a un futur millor” publicant a les seves xarxes socials que ells també creuen en la importància d’impulsar la recerca en la Covid-19. El Club Esportiu Mataró, el Club Nàutic El Balís, els botiguers del Mercat de Cuba, la Fundació Maresme, la Protectora d’Animals de Mataró, l’Ajuntament de Mataró i molts ciutadans anònims han recolzat la campanya. Moltíssims professionals del Consorci Sanitari del Maresme també s’hi han sumat i a més a més hem comptat amb el recolzament de periodistes, actors i esportistes del Maresme que han dit “Jo també” com en Didac Vilà, Bad Gyal, Pep Plaza, Albert Lesan o Josep Fadó, entre d’altres.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca