Impulsem la Recerca

Mascaretes solidàries per recordar que és important protegir-se

By 7 d'abril de 2021No Comments

Les mascaretes són un element imprescindible en la protecció de les persones. Per això, la campanya “+ Salut x a un futur millor” no podia deixar d’oferir a la població del Maresme, una col·lecció exclusiva per reforçar el missatge de la importància de protegir-se adequadament. També, amb la seva compra solidària, les mascaretes són una forma de recollir fons per la recerca. Es poden trobar a “Capgròs Aprop Mataró”

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca