Impulsem la Recerca

Dos dels nostres projectes de recerca, protagonistes dels principals mitjans de comunicació del país

By 7 d'abril de 2021No Comments

El Consorci Sanitari del Maresme té en marxa diversos projectes de recerca de la Covid-19 que avancen a bon ritme. Durant aquestes últimes setmanes, els principals mitjans de comunicació del país, entre ells La Vanguardia, Diario Médico, el Telediario de TVE i els Informatius de TV3, s’han fet ressò dels resultats de dos d’ells: un estudi que ha demostrat la importància de reforçar el valor nutricional de la dieta dels pacients per combatre la malaltia i reduir-ne les seqüeles, i un altre que demostra l’èxit de la rehabilitació per millorar la sensació d’ofec i la fatiga muscular, que formen part de l’anomenat Covid persistent.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca